ascunde textul
Restaurantul...

Deschis de curând, restaurantul Karamna oferă o ambianță deosebită, serviciul este prompt și atent, iar prețurile sunt rezonabile în comparație cu calitatea oferită. Decorul este modern și rustic, totul fiind gândit pentru o experiență cât mai placută.

ascunde textul
Autenticitate...

Restaurantul Karamna vă dăruiește aroma, culoarea și savoarea bucătăriei libaneze, înconjurat de o grădină a cărei priveliște te bucură. Supravegheat îndeaproape de o armată de brazi, restaurantul vă răsfață cu diversitatea mezzelor reci și calde, dar și cu cea a preparatelor din carne sau pește.

ascunde textul
Bucătăria libaneză...

Bucătăria libaneză este cunoscută în intreaga lume și apreciată pentru aroma și rafinamentul ei. Aceasta îmbină bucătăria europeană cu ingredientele exotice din Orientul Mijlociu și Îndepărtat. Libanezii au ridicat bucătăria la nivel de artă, creându-și mâncăruri alese ca aspect, gust și valoare nutritiă, iar multe dintre acestea au devenit elemente de referință ale bucătăriei internaționale.

ascunde textul
Terasa de vară...

Dacă ajungi pe terasa plină de verdeață, te vei convinge că este o oază de liniște orientală, care te imbie la odihnă și relaxare, savurând populara narghilea alături de o ceașcă aromată de cafea cu hell și ascultând muzică arăbească lentă.

ascunde textul
Prețuim calitatea...

Se spune că îți lași norocul în farfurie dacă nu te înfrupți până la capăt din mâncăruri. La cât de gustoase sunt preparatele libaneze, nu va fi cazul. Deși te tentează să încerci cât mai multe, trebuie să lași loc pentru o revenire în forță la Karamna.

ascunde textul
Evenimente...

Organizăm petreceri private, de firmă, recepții, onomastici, toate într-un cadru intim, până la 30 locuri. În plus, în funcție de eveniment și numărul de persoane, îți putem acorda reduceri.

ascunde textul
Te așteptăm...

Fie că dorești să iei masa cu familia, prietenii sau să discuți despre afaceri, aici găsești cadrul perfect pentru fiecare eveniment în parte. Poți consuma din varietatea mâncărurilor sau doar fuma o narghilea, însoțită de un ceai sau un pahar de arack. Orice ai alege să faci, fiecare masă în parte va fi o experiență socială de neuitat!

ascunde textul
Karamna...

Odata ce ai pașit în restaurant, vei fi întâmpinat de mirosul cafelei cu aromă de cardamon, iar culorile meselor pline de mâncare îți vor alinta văzul. Ierburile aromatice și ingredientele pline de vitamine, alăturate măiestriei bucătarului nostru, fac ca mâncarea pe care o vei savura să îți bucure simțurile și să te determine să te întorci de fiecare dată cu același entuziasm.